Ανθρώπινο δυναμικό

Ο φυσικοθεραπευτής Γιώργος Χατζηθεοδωρίδης σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Παβίας, στη σχολή θεραπευτών αποκατάστασης, από όπου και έλαβε τον τίτλο Dottore in Fisioterapia. Στη συνέχεια εργάστηκε στην ορθοπεδική κλινική του πανεπιστημίου (Policlinico) και στο φημισμένο νευρολογικό ινστιτούτο Casimiro Mondino του Μιλάνου. Έχει μετεκπαιδευτεί στο NORTH AMERICAN INSTITUTE of ORTHOPAEDIC   MANUAL THERAPY  (NAIOMT) του Καναδά. Επίσης, έχει παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί σε τεχνικές MAcKENZY και MULLIGAN σε Ελλάδα και Ιταλία.  Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί διαρκώς πολυάριθμα σεμινάρια στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ιταλία, προκειμένου να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των διεθνών εξελίξεων στον τομέα της φυσικοθεραπείας. Ταυτόχρονα,  επενδύει στη συνεχή εξέλιξη  τόσο στο κομμάτι του τεχνικού εξοπλισμού του κέντρου όσο και στο κομμάτι της εκπαίδευσης.
Στην Ελλάδα εργάζεται επί 30 συναπτά έτη στο χώρο της φυσικοθεραπείας, στο σύγχρονο φυσιοθεραπευτικό του κέντρο “Athens Physiocenter”, που βρίσκεται στα Ιλίσια.Το κέντρο φυσικοθεραπείας, στεγάζεται σε έναν άνετο χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων και εκσυγχρονίζεται συνεχώς.
Ο κος Χατζηθεοδωρίδης πλαισιώνεται από μία ομάδα άριστα καταρτισμένων πτυχιούχων φυσικοθεραπευτών, η οποία έχει επιλεγεί με πολύ αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φυσιοθεραπείας.

Ο κύριος Γ. Χατζηθεοδωρίδης έχει παράσχει θεραπευτική αγωγή σε πάνω από 35.000 ασθενείς.

Κατά την πρώτη επίσκεψη των ασθενών ο κύριος  Χατζηθεοδωρίδης πραγματοποιεί ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της πάθησής τους με την εφαρμογή ειδικών επιστημονικών τεστ, με στόχο την καλύτερη κατανόηση του προβλήματος του ασθενούς και  την επιλογή των καταλληλότερων μεθόδων για την επίλυσή  του με το μικρότερο δυνατό αριθμό συνεδριών. Η πρώτη αυτή επίσκεψη παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ  σε όλους κατόπιν ραντεβού.