Giga Laser

LASER LIGHTvelas2
Το GIGA LASER 30Watt είναι το ισχυρότερο laser στον κόσμο που προσφέρει άμεση και εντυπωσιακή θεραπεία σε πολλές επώδυνες μυοσκελετικές παθήσεις που η αντιμετώπισή τους με συμβατικές μεθόδους θεραπείας μέχρι τώρα οδηγούσε σε μεγαλύτερους χρόνους θεραπείας, περισσότερες συνεδρίες και όχι άμεση ανακούφιση από τον πόνο. Με το GIGA LASER 30Watt τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή χωρίς να προκαλεί καμία παρενέργεια.

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι η θεραπεία με laser υψηλής ισχύος Κλάσης 4 επιτυγχάνουν:
– αύξηση κυτταρικού μεταβολισμού
– νευρική αναγέννηση
– μείωση πόνου
– ταχύτερη παραγωγή κολλαγόνου
– βελτίωση μικροκυκλοφορίας
– μείωση φλεγμονής
– ενίσχυση λεμφικής κυκλοφορίας
– υπεραιμία
– επιτάχυνση ανάπλασης ιστών

Η καινοτομία και ουσιώδης διαφορά του GIGA LASER 30Watt σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο laser θεραπείας είναι η δυνατότητα παραγωγής ενέργειας laser.

Η ισχύς των 30Watt το καθιστά την ισχυρότερη συσκευή στον κόσμο που επιτρέπει την βαθύτερη διείσδυση της ενέργειας στο σώμα (έως 10cm) στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Κατά τη διάρκεια θεραπείας παράγεται μια ευεργετική αίσθηση θερμότητας η οποία επιταχύνει τις κυτταρικές λειτουργίες και προκαλεί έντονη υπεραιμία.

ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Σε σύγκριση με τα laser χαμηλής ισχύος Κλάσης 3 που δεν προκαλούν κάποια αίσθηση στον ασθενή, τα laser Κλάσης 4 προσφέρουν μια αναζωογονητική βαθιά αίσθηση θερμότητας καθώς παράγουν μεγαλύτερη ενέργεια που διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος και προσεγγίζει δομές σε βαθύτερα στρώματα ιστών. Η μέγιστη διείσδυση για τα laser Κλάσης 3 είναι 2cm, ενώ για τα Κλάσης 4 είναι μέχρι και 10cm.

Ο χρόνος θεραπείας επίσης είναι συντομότερος λόγω της μεγαλύτερης ενέργειας εκπομπής. Η θεραπεία εφαρμόζεται και σε χρόνια και σε οξεία περιστατικά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ακόμα και μετά την πρώτη ή δεύτερη εφαρμογή, χωρίς καμία παρενέργεια.

laaser

Η εφαρμογή της θεραπείας με Laser είναι εύκολη, ανώδυνη, μη επεμβατική και μη τοξική, μειώνει την ανάγκη για φαρμακευτικά προϊόντα, δεν έχει αλληλεπιδράσεις με φάρμακα και δεν έχει κάποιες γνωστές παρενέργειες. Από τη θεραπεία με Laser έχουμε πολλά οφέλη, καθώς είναι πολύ αποτελεσματική για πολλές ασθένειες ή καταστάσεις. Εξαφανίζει τον πόνο, αποκαθιστά το φυσιολογικό εύρος των κινήσεων και της φυσικής λειτουργίας, συχνά καθιστά περιττές τις χειρουργικές επεμβάσεις και παρέχει μια εναλλακτική θεραπεία σε ασθενείς που δεν έχουν ανταποκριθεί σε άλλες θεραπείες.

Βιολογικές επιδράσεις από τη θεραπεία με λέιζερ:
Αντιφλεγμονώδης: Η θεραπεία με Laser επιδρά κατά των οιδημάτων, καθώς προκαλεί αγγειοδιαστολή, αλλά επίσης επειδή ενεργοποιεί το λεμφικό παροχετευτικό σύστημα (απομακρύνει τα υγρά από τις πρησμένες περιοχές). Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη μείωση των οιδημάτων, που προκαλούνται από μώλωπες ή φλεγμονές.
Κατά του Πόνου (Αναλγητική): Η θεραπεία με λέιζερ έχει ένα εξαιρετικά ωφέλιμο αποτέλεσμα στα νευρικά κυττάρα, εμποδίζοντας από αυτά τα κύτταρα τη μετάδοση του πόνου στον εγκέφαλο και μειώνοντας την ευαισθησία των νεύρων. Επίσης, λόγω μείωσης της φλεγμονής, υπάρχει λιγότερο οίδημα και λιγότερος πόνος.
Επιτάχυνση Αποκατάστασης Ιστών και Κυτταρικής Ανάπτυξης: Τα φωτόνια από την ακτινοβολία του λέιζερ διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς και επιταχύνουν την κυτταρική αναπαραγωγή και ανάπτυξη. Η ακτινοβολία λέιζερ αυξάνει τη διαθέσιμη ενέργεια για το κύτταρο, έτσι ώστε αυτό να μπορεί να λάβει τα θρεπτικά συστατικά ταχύτερα και να απαλλαγεί από τα κυτταρικά απόβλητα.
Βελτιωμένη Αγγειακή Δραστηριότητα: Το λέιζερ θα αυξήσει σημαντικά το σχηματισμό νέων τριχοειδών αγγείων στον τραυματισμένο ιστό, κάτι που επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης, κλείνει τις πληγές γρήγορα και μειώνει τον ουλώδη ιστό.
Αυξημένη μεταβολική δραστηριότητα: Η θεραπεία με Laser δημιουργεί υψηλότερες αποδόσεις συγκεκριμένων ενζύμων, μεγαλύτερα φορτία οξυγόνου και τροφικών σωματιδίων για τα κύτταρα του αίματος.
Σημεία διέγερσης και σημεία βελονισμού: Η θεραπεία με laser διεγείρει τα σημεία ενεργοποίησης των μυών και τα σημεία βελονισμού σε μια μη επεμβατική βάση, παρέχοντας ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους.